11 oktober 2018

Over mij

Mijn naam is Charlotte ten Horn-Joosten en ik woon in Horst in Noord-Limburg. 

Na jaren werkzaam te zijn geweest als jurist in het bedrijfsleven en het vervullen van een aantal interim opdrachten heb ik besloten om mijn eigen juridisch adviesbureau te starten. Reden om voor mijzelf te beginnen was dat de laatste twee interim opdrachten mij erg goed zijn bevallen.

 

Ik vind het leuk om telkens weer met nieuwe bedrijven in contact te komen en daar bij te dragen met het opstellen en beoordelen van allerlei contracten en eventuele andere zaken die op mijn pad komen.

 

De afgelopen 18 jaar heb ik in eerste instantie als juridisch medewerker en later als jurist veel ervaring opgedaan in diverse sectoren (overheid, vastgoed, agrarische en de automotive sector) en heb ik onder andere gewerkt bij internationale bedrijven Nunhems (destijds onderdeel van Bayer) en Bosal. Hierdoor heb ik veel kennis opgedaan van het contractenrecht.  

In november 2017 heb ik de opleiding gevolgd tot Privacy Officer CIPP/E (Certified Information Privacy Professional/Europe). Ook ben ik aangesloten bij de IAPP (International Association of Privacy Professionals). Als lid van de IAPP ben ik verplicht om mijn kennis actueel te houden, om mijn lidmaatschap van de IAPP te kunnen behouden. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Nederlandse Juristen Vereniging en de Beroepsorganisatie van Bedrijfsjuridisch adviseurs.

Wilt u meer informatie over de bedrijven waar ik allemaal gewerkt heb, kijk dan even op mijn LinkedIn profiel

 

Lidmaatschappen

           The International Association of Privacy Professionals

     Nederlandse Juristen Vereniging (NJV)

   NEVOA Beroepsorganisatie Bedrijfsjuridisch adviseurs

 

Projecten die ik steun

De Stichting Kans voor Gambia probeert, kleinschalig, kansen te creëren voor de voor de Gambiaanse bevolking. Onze aandacht gaat in de eerste plaats uit naar de kinderen. Hiervoor hebben we in de plaats Farato een school gebouwd, de Fankanta Daycare & Nursery School. Daarnaast willen we ook mogelijkheden zoeken voor de plaatselijke bevolking om een eigen inkomen te vergaren zodat men in de toekomst het stokje over kan nemen. Meer informatie over Kans voor Gambia vind je hier.