11 oktober 2018

Diensten

Interim bedrijfsjurist

Als interim bedrijfsjurist ben ik inzetbaar wanneer u behoefte heeft aan tijdelijke vervanging in verband met ziekte, zwangerschapsverlof, te veel werk, omdat u uw contracten eens door wilt laten lichten of hulp nodig heeft op juridisch gebied. Ik ben flexibel inzetbaar qua dagen in de week of aantal weken / maanden. Een reistijd van circa 1,5 uur vanaf mijn woonplaats is geen probleem. Is de reisafstand verder, dan wordt in overleg gekeken naar de mogelijkheden. 

Privacy Officer

Voldoet uw organisatie al aan de nieuwe AVG regelgeving? Zo niet, dan help ik u graag met het in kaart brengen van de situatie, het onder de loep nemen van de bestaande procedures, het creëren van bewustwording binnen uw organisatie en het opstellen van de benodigde documenten zoals een privacyverklaring, verwerkingsregister en een meldingsprocedure voor datalekken. Ook als u een en ander al hebt geregeld, maar behoefte heeft een aan privacy officer die uw organisatie (op regelmatige basis) ondersteunt, ben ik beschikbaar. 

Contractenrecht

Door mijn internationale ervaring heb ik veel ervaring in het contractenrecht en kan ik u helpen bij het beoordelen en opstellen van verschillende soorten contracten.  Hierbij kunt u onder andere denken aan contracten met betrekking tot: Inkoop, verkoop, distributie, huur, lease, geheimhouding, consulting, opdracht, samenwerking, intentie en uitbesteding. Ook voor het opstellen of aanpassen van algemene voorwaarden of inkoopvoorwaarden kunt u bij mij terecht.